Over ons

MijniHelp is ontwikkeld door Arkin Preventie onderdeel van Arkin. Arkin is een GGZ organisatie in Amsterdam die ondersteuning en behandeling biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problematiek.

Arkin preventie heeft een uitgebreid aanbod aan laagdrempelige ondersteuning voor mensen met beginnende of lichte psychische klachten. Wij staan klaar voor alle Amsterdammers die vragen hebben over hun psychische gezondheid, psychische klachten of mogelijkheden voor steun of (zelf)hulp. Voor zichzelf of voor een naaste.

Wij hebben MijniHelp ontwikkeld omdat we geloven in het versteken van de eigen kracht van mensen. Door middel van het geven van advies, informatie, tips en oefeningen of het volgen van online zelfhulpcursussen op onze site willen we daartoe bijdragen.

 

Hoe anoniem is mijn deelname aan een cursus?

Deelname aan een cursus is volledig anoniem. Wil je weten hoe wij met je data omgaan? Kijk dan hier.

Ik kan niet meer inloggen, wat moet ik doen?

Lukt het niet meer om in te loggen? Ververs eerst de pagina en kijk dan of het dan wel lukt om in te loggen.

Je kunt ook een nieuw wachtwoord aanmaken met de ‘wachtwoord vergeten‘ functie.

Mocht dat ook niet lukken, stuur dan een mail naar mijnihelp@arkin.nl.

NB: Deelnemers van de cursus ‘Als de zorg te zwaar is’ en deelnemers die zich vóór 5 oktober 2021 hebben aangemeld kunnen hier hun wachtwoord wijzigen): https://cursus.mijnihelp.nl/wachtwoord_vergeten)

Wie hebben MijniHelp gemaakt?

MijniHelp is gemaakt door Arkin Preventie; Arkin is een GGZ organisatie in Amsterdam die ondersteuning en behandeling biedt aan mensen met psychische klachten.

De afdeling Preventie is gericht op het voorkomen van klachten door middel van o.a. cursussen of adviesgesprekken. Alle teksten, tips, oefeningen en cursussen zijn daardoor gemaakt door onze professionals. De inhoud is wetenschappelijk goed onderbouwd, goed gekeurd door het Centrum Gezond Leven van het RIVM, en gebaseerd op effectief werkzame interventies.

Wil je in contact komen met ons?

Voor vragen over je psychische gezondheid kun je op verschillende manieren contact met ons opnemen:

Vragen over de inhoud van de website? Stuur dan een mail naar mijnihelp@arkin.nl.

Wat kan ik vinden op MijniHelp?

Op MijniHelp vind je informatie over psychische klachten, handige tips en oefeningen om wat te kunnen doen aan je klachten, zelftesten, online zelfhulp cursussen en kun je coaching en advies aanvragen.

 

Heb je vragen, opmerkingen en tips over de site of cursussen? Dan horen we graag van je!